Du är här: Startsidan » Makeup » Kinder

Kinder

Det finns olika rougeprodukter och nyanser till kinderna, som ger värme och färg eller en solbränd effekt till ansiktet. Om makeupen är naturlig för dagsbruk, så ska även rouget vara en naturlig, ljus nyans. Välj något lite mörkare för en starkare look för kvällsbruk.

Krämrouge sitter lite längre än puderrouge, och ser vanligtvis lite naturligare ut. Puderrouge är bra för personer med en blandad hud.

För bästa applicering: plocka upp lite Cheek Colour med Blusher Brush och applicera med cirkelrörelser på kindbenens högsta punkt. Vad gäller krämrouget som har en smart vridförpackning, så appliceras den bäst med en makeupsponge på kindbenens högsta punkt. Alternativt dutta direkt med produkten på kinden och sudda försiktigt med fingertopparna.

En highlighter används till att ljusa upp och framhäva exempelvis kindben och ögonben, men den fungerar också bra i dekolletage och på axlar. (Speciellt fint på sommaren)

För bästa applicering: Applicera higlightern lätt på kindbenen över redan lagd rouge. Är highlightern flytande använd makeup sponge/svamp. Är produkten fast, använd rougeborste.

Tips!
Om hyn är rosig, undvik rosafärgad rouge. Välj en nyans nära hudfärgen. Om du inte uppnår önskad effekt, välj en nyans mörkare tills du får den effekt du önskar.